top of page

FILOSOFIA

Colmillo de Morsa neix a Barcelona a finals de 2009. 

El valor de la marca resideix en la cura i atenció en els detalls i el rescat del principis artesanals en una unió de tradició i modernitat. 

Elisabet Vallecillo, dissenyadora, troba inspiració en els elements primaris, orgànics i la natura creadora. La predilecció per els teixits naturals i sostenibles transmet de la mateixa manera aquesta sensibilitat personal. 

El nom de la marca, Colmillo de Morsa, amaga un dels seus principis fonamentals: la bellesa té formes infinites, tantes com ulls que la miren i veure-la és descubrir-la.

Creiem en un model de consum responsable i lluitem en defensa d'una moda ètica i sostenible desde el primer dia; el respecte envers el nostre ecosistema i tot l'equip que treballa amb nosaltres per dignificar el que es la nostra vocació.

Totes les nostres creacions es dissenyen i es confeccionen a Barcelona.

SOSTENIBILITAT

COTÓ ORGÀNIC

BOTONS DE COTÓ RECICLAT

COTÓ RECICLAT

LLANA RECICLADA

TENCEL

Procedent de l'agricultura ecològica, optimitzant els recursos naturals, sense transgènics, pesticides ni químics, respectant el medi ambient.

 

El cotó orgànic és essencial i present a totes les nostres col·leccions i comptem amb el certificat GOTS que així ho acredita.

MODAL

Ofereix una segona vida als excedents industrials i els materials que es desestimen durant el processament evitant el destí final de fer créixer els residus. Alhora, redueix en gran mesura el consum d'aigua i energia al evitar tot el procés de cultiu.

Molts dels botons que fem servir provenen de materials reciclats o naturals,Cotó reciclat, paper reciclat, fibres reciclades, nacar, fusta...

Recuperant les fibres que queden del processament de la llana verge o inclús  d'estocs i prendes que ja han estat al mercat, aquesta nova fibra reciclada es barreja amb altres noves fibres de llana, cotó o polièster reciclat per oferir-li més resistència i durabilitat.

Una de les fibres de cel·lulosa regenerada més sostenible al ser de les que menys recursos naturals necessita; recicla l'aigua que s'utilitza en el procés i les emissions de CO2 son molt baixes en comparació al processament d'altres fibres tèxtils.

El resultat és un teixit 100% biodegradable.

Es un teixit biodegradable de cel·lulosa regenerada, igual que el tencel.Molt important en l'estalvi d'aigua ja que en gran part la materia prima s'obté dels boscos de Fagedes que es sustenten amb els seus recursos naturals. Una de les particularitats d'aquest teixit es que per les seves característiques el procés de tintura requereix molt menys aigua que altres fibres naturals.

Les plantacions de lli son una font important d'absorció de CO2 y pràcticament es cultiven amb l'aigua de la pluja.

El 85% de la producció mundial de fibra vegetal del lli prové del mercat europeu i compta amb les garanties de respecte del medi ambient y no tòxics Oeko-Tex.

LLI

ENVERS NOSALTRES

bottom of page